Wilt u uw dak of gevel laten reinigen? Nieuwe coating aanbrengen en uw dak weer in nieuwstaat brengen?  

Dan bent u bij MC Cleaning Solutions aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in dakreiniging en gevelreiniging. Ook het impregneren en het aanbrengen van nieuwe coating op uw dak is ons dagelijks werk.

Dakreiniging & Gevelreiniging

MC (Cleaning Solutions) staat voor More Comfort. Dit betekent gemak voor u als opdrachtgever. Wij zorgen voor een goed resultaat en ontzorgen u door dit professioneel en netjes uit te voeren. MC Cleaning Solutions werkt veilig (VCA gecertificeerd) en wij ruimen alles na de klus netjes op zodat u hier geen omkijken naar heeft. 

Met 15 jaar ervaring in het vak, bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Als bedrijf zijn wij trots op onze tevreden opdrachtgevers. Of het nu gaat om een kleinere klus aan huis of een groot project om de conditie en uitstraling van uw bedrijfspand weer in nieuwstaat te brengen, na afronding heeft u jarenlang plezier van het resultaat. 

MC Cleaning Solutions beschikt over eigen apparatuur en ervaren vakmensen. Wij werken met duurzame middelen voor de reinigingswerkzaamheden. In de meeste gevallen volstaat water/ stoom, daarmee belasten wij het milieu zo min mogelijk. Ook het impregneren en coaten gebeurt met producten van hoge kwaliteit. Wij staan voor deze kwaliteit en garanderen dat u naar tevredenheid door ons wordt geholpen. 

Uw woning of bedrijfspand in topconditie, daar dragen wij graag een schone steen aan bij! 

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Gevelreiniging
  • Stoomcleanen
  • Gevel impregneren
  • Dakreiniging
  • Dak impregneren
  • Dak coaten
0
Tevreden opdrachtgevers
Geverifieerd door ExactMetrics