De gevels van uw huis of bedrijfspand zijn bepalend voor het aangezicht.

Een schone verzorgde gevel geeft uw huis of bedrijfspand de uitstraling die het verdient. Daarom is het verstandig om de gevels regelmatig te laten reinigen. Zo behoudt uw huis of bedrijfspand niet alleen een goede uitstraling. U voorkomt met regelmatig reinigen ook schade aan gevels en voegen. Door het Nederlandse klimaat zorgen (zure) regen, zon en wind voor algenaanslag, mosafzettingen en gaat vuil uit de lucht zich hechten aan uw gevels. Dit tast uw gevelbekleding aan en kan zorgen voor vochtdoorslag naar binnen.

Door professioneel uw gevels te laten reinigen voorkomt u  vochtproblemen, scheuren en aantasting van uw voegen.

MC Cleaning Solutions is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het professioneel reinigen en behandelen van gevels en daken. Wij werken met stoomcleaners (max. 300 bar/25 ltr/min.) die qua druk en temperatuur exact afgesteld worden op de bestendigheid van uw gevel. Het werken met stoomcleaners is niet belastend voor het milieu.

Door onze vakkundige medewerkers en professionele apparatuur bent u verzekerd van een mooi en schoon resultaat.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Voegen laten repareren en de gevel impregneren verlegd de levensduur van uw pand.

Een geïmpregneerde gevel zorgt er voor dat alg, mos en vuil zich niet gaat hechten aan de gevel. Daarnaast zorgt het er tevens voor dat vochtdoorslag niet meer mogelijk is. Hierdoor wordt voorkomen dat u binnen schimmelvorming krijgt of dat de gevel gaat scheuren. Het is raadzaam om voor het impregneren de voegen van de gevelstenen te controleren en eventueel te repareren. Meer hierover leest u bij gevels impregneren en voegwerk repareren.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geverifieerd door ExactMetrics