Het belang van impregneren of coaten van uw gevels.

Door uw gevels na reiniging te laten impregneren of coaten kunnen algen, mossoorten en vuil zich niet meer hechten aan uw gevels en gaan uw voegen langer mee. Als mos of alg zich opnieuw gaat hechten aan uw gevels, kunnen er schuren ontstaan en kunnen voegen loslaten. Ook ontstaat er kans op vochtdoorslag met als gevolg schimmel op de binnenmuren of afzetting van hygroscopische zouten.

Geef (zure)regen, algen en mos geen kans.

De oorzaak van doorslaand vocht is meestal te wijten aan slecht voegwerk of poreuze stenen, waardoor de regen in de stenen dringt en de muur verzadigd wordt. Door de gevels te impregneren kan vocht niet meer in de gevel trekken. Is er sprake van een gladde gevel van aluminium, staal of kunststof, dan zorgt een coating dat algen, mos en vuil zich niet kunnen hechten aan de gevel. De aanslag is daardoor eenvoudig te verwijderen.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Laat MC Cleaning Solutions uw gevels vakkundig impregneren of coaten.

Ons bedrijf is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het impregneren en coaten van gevels. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken volgens alle veiligheidsrichtlijnen. Ook zorgen wij dat wij na de werkzaamheden alles opruimen en netjes achterlaten. De middelen die wij gebruiken voor impregneren en coaten zijn op waterbasis en niet belastend voor het milieu.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geverifieerd door ExactMetrics