Dakpannen laten coaten verduurzaamt uw dak.

Een strak en schoon dak geeft uw woning of bedrijfspand een verzorgde uitstraling. Door na het reinigen uw dak ook te laten coaten, heeft u ook een duurzaam dak dat voor vele jaren bestand is tegen vuil en alle weersinvloeden. Het aanbrengen van een coating op uw pannendak gebeurt in twee dagen en kost een fractie van het aanbrengen van nieuwe dakpannen.

MC Cleaning Solutions is specialist op het gebied van reinigen en coaten van daken.

Vanwege het duurzame karakter wordt een dakcoating steeds vaker gekozen als alternatief voor het vervangen van dakpannen. Het mooie effect ontstaat door de coating met een lage drukspuit op het dak te spuiten. U kunt een kleur kiezen die dicht bij de originele kleur ligt, maar het is ook mogelijk om een hele andere kleur voor op uw dak te kiezen.

Bij coaten wordt er een soort rubberachtige verflaag op de dakpannen aangebracht. Hierdoor worden scheurtjes en andere kleinere onvolkomenheden in de dakpannen gevuld waardoor de dakpannen langer meegaan.

Voor het coaten dient het dak eerst gereinigd te worden.

Vóórdat de coating wordt aangebracht is het wel noodzakelijk eerst het dak te laten reinigen, zodat de coating goed aan de ondergrond kan hechten. Een alternatief voor dakcoating is het laten impregneren van uw dak. Meer over het impregneren van daken leest u hier.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Zonnepanelen laten plaatsen, laat eerst uw dak reinigen en coaten.

Heeft u plannen om zonnepanelen te laten installeren? Het is verstandig eerst uw dak te laten reinigen en impregneren of coaten. Als de panelen eenmaal geïnstalleerd zijn is het bijna niet meer mogelijk het dak onder de panelen te laten reinigen, impregneren of coaten.

MC Cleaning Solutions werkt veilig en netjes.

MC Cleaning Solutions staat voor more comfort. Dat geldt niet alleen voor de manier waarop wij u ontzorgen, maar ook voor het resultaat. Want een schoon dak of een strakke gevel die goed behandeld is gaat langer mee en voorkomt vochtoverlast in uw huis of bedrijfspand.

MC Cleaning Solutions is VCA gecertificeerd en werkt volgens alle veiligheidsrichtlijnen. Ook zorgen wij dat wij na de werkzaamheden alles opruimen en netjes achterlaten.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Geverifieerd door ExactMetrics