Regelmatig uw dak laten reinigen verlengt de levensduur en voorkomt waterschade.

Door het Nederlandse klimaat zorgen (zure) regen, zon en wind voor algenaanslag, mosafzettingen op uw dak. Ook gaat vuil uit de lucht zich hechten aan de dakpannen of dakbedekking. Door regelmatig uw dak te laten reinigen verlengt u niet alleen de levensduur, maar voorkomt u ook waterschade.

MC Cleaning Solutions reinigt uw pannendak vakkundig.

Door regelmatig uw dakpannen te laten reinigen kunt u de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen. Daarnaast draagt een schoon en goed onderhouden dak van uw woning of bedrijfspand bij aan de uitstraling van uw pand.

Als mos en algen door harde regen loskomen, kan dat zorgen voor verstoppingen met als gevolg lekkage. Wij zorgen met een hogedrukreiniger met warmwater dat algen-, mosafzettingen en vuil worden verwijderd en afgevoerd.

Reinigen van platte daken voorkomt lekkage.

Het periodiek laten reinigen van uw platte dak is noodzakelijk. Een plat dak krijgt een hoop te verduren, zeker als het gaat om heftige regenval of zware sneeuwval. Omdat het dak geen hellend vlak is, kunnen mos, bladeren en vuil zich makkelijk ophopen. Dit belemmert de afwatering. Dit heeft als gevolg dat er regenwater naar binnen loopt met alle gevolgen van dien. Lekkage tast niet alleen de wandbekleding binnen aan, maar zorgt ook voor vocht in de isolatie van uw huis.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Laat uw zonnepanelen plaatsen op een schoon en geïmpregneerd dak.

Overweegt u zonnepanelen te laten installeren, laat dan eerst uw dak reinigen en impegneren. Als de zonnepanelen eenmaal aangebracht zijn, kan het dak er onder niet meer onderhouden worden.

MC Cleaning is al meer dan 15 specialist in het reinigen van daken en gevels.

MC Cleaning Solutions is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het professioneel reinigen en behandelen van gevels en daken. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken volgens alle veiligheidsrichtlijnen. Ook zorgen wij dat wij na de werkzaamheden alles opruimen en netjes achterlaten.

Bij ons werk maken wij gebruik van stoomcleaners (max. 300 bar/25 ltr/min.) die qua druk en temperatuur exact afgesteld worden op de bestendigheid van uw dak. Het werken met stoomcleaners is niet belastend voor het milieu.

Door onze vakkundige medewerkers en professionele apparatuur bent u verzekerd van een mooi en schoon resultaat.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Geverifieerd door ExactMetrics