MC Cleaning Solutions zorgt ervoor dat uw dak in topconditie blijft.

Na het reinigen van het dak, is het raadzaam om uw dak te laten impregneren. Dit doet MC Cleaning Solutions door het impregneermiddel met behulp van een pomp te vernevelen. Door het op lage druk aanbrengen van deze fijne nevel, wordt het dak vuil- en waterafstotend.

Voor het impregneren van uw dakpannen wordt een hydrofobeermiddel gebruikt. Betonpannen zijn het meest voorkomend in Nederland. De pannen krijgen zo een beschermlaag. De waterafstotende laag voorkomt dat vuil, mos, algengroei en aanslag zich kan hechten, zo voorkomt u ook vorstschade.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Kiezen voor impregneren of coaten van dakpannen?

Het verschil tussen het coaten van een dak en impregneren is dat bij dakcoating u de keuze heeft een kleur naar wens op de dakpannen aan te brengen. Er zijn ook transparante dakcoatings echter dat komt minder voor. Daarnaast wordt dit nog vaak verward met impregneren. Dakpannen impregneren is namelijk ook kleurloos.

Bij impregneren trekt het middel in het oppervlak waardoor het water en vuilafstotend wordt. Bij het coaten worden scheurtjes en andere kleinere onvolkomenheden in de dakpannen gevuld waardoor de dakpannen nog langer meegaan.

Zijn uw dakpannen al wat meer aangetast en poreus geworden, dan kan het verstandig zijn in plaats van impregneren te kiezen voor een dakcoating. Laat u altijd hierover door ons adviseren. U kunt bij ons gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

MC Cleaning is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het impregneren en coaten van daken.

MC Cleaning Solutions is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het professioneel impregneren en coaten van daken. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken volgens alle veiligheidsrichtlijnen. Ook zorgen wij dat wij na de werkzaamheden alles opruimen en netjes achterlaten.

Door onze vakkundige medewerkers en professionele apparatuur bent u verzekerd van een mooi en schoon resultaat.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geverifieerd door ExactMetrics